enkel-begravning.se

en del av

IGNIS Begravningsbyråer

Om IGNIS Begravningsbyråer

Vi har egna avdelningar för såväl begravningsrådgivning och familjejuridik som för blomsterdekorationer och transporter. Det gör att vi kan erbjuda den lilla byråns personliga engagemang med den stora byråns resurser.

IGNIS Begravningsbyråer ägs av Stiftelsen IGNIS som drivs utifrån ett ideellt syfte med fokus på att verka för goda begravningsseder och ett värdigt omhändertagande av avlidna. Stiftelsen har sitt ursprung i Stockholms Eldbegängelseförening som startade sin verksamhet 1882. Som en av landets äldsta begravningsbyråer har vi lång erfarenhet och gedigen kunskap, vilket gör att vi alltid kan utgå ifrån dig och din familjs behov.

Vi arrangerar såväl stora som mindre begravningsakter. Vår långa erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar gör att vi vågar lova att begravningen blir ett minne för livet oavsett vårt uppdrags omfattning. På enkelbegravning.se kan du som vill beställa lätt och enkelt. Vill du beställa en mer omfattande begravning kan du vända dig till en av våra rutinerade rådgivare här.

Vårt uppdrag är att ordna en personlig begravning som stämmer överens med era och den avlidnes önskemål

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser

 

Många frågor uppstår och det kan vara svårt att veta i vilken ände man skall börja. Då finns alltid en begravningsbyrå där som stöd. Antingen så vet du redan vilken slags begravning du vill ha och tycker att ett av våra tre alternativ är det bästa valet. Fortsätt då på denna hemsida. Om du däremot vill beställa tjänster som inte finns i paketen och behöver mer personligt stöd, ber vi er kontakta en rådgivare på ett av våra 24 begravningskontor, www.ignis.se.

hero-skiss
flower